16 saker smala människor gör

- Postat den 2011-11-29 ♥ klockan 12:05:00
  • Vana 1: Sov tillräckligt:
  • Vana 2: Ät frukost:
  • Vana 3: Ät mellanmål:
    Nötter är ett perfekt mellanmål; sammansättningen av proteiner, fibrer och bra fettsyror håller dig mätt och glad fram till nästa måltid.
  • Vana 4: Drick vatten
  • Vana 5: Beställ inte menyer:
    Försök att motstå frestelsen att beställa hela menyer, även om du får mer mat för pengarna. Välj hellre enstaka rätter.
  • Vana 6: Ät fullkorn:
  • Vana 7: Ät protein
    Välj magert protein som en självklar del av alla måltider. Fisk, ägg, magert kött och magra mejeriprodukter är bra val.
  • Vana 8: Ät kryddad mat
    Chili - perfekt för viktnedgång

  • Vana 9: Tugga maten ordentligt:
    Sitt ner när du äter. Att äta i bilen eller på vägen till jobbet kan leda till att du äter alltför mycket. Kroppen hinner helt enkelt inte säga till när den blir mätt.
  • Vana 10: Inför matro
    Tv, mobiltelefoner och datorer underhåller oss - också när vi äter. När vi inte är uppmärksamma på måltiden registrerar hjärnan inte upplevelsen helt och då är risken stor att vi känner oss mindre mätta än vi faktiskt är.
  • Vana 11: Gå en runda efter middagen
    Gå dig smal
  • Vana 12: Läs om hälsa:
  • Vana 13: Gå och ta trapporna:
    Ta trapporna istället för hissen, parkera långt bort från ingången, gå över och prata med din kollega istället för att skicka ett mejl och så vidare.
  • Vana 14: Lär dig att tackla stress:
    Inför stressreducerande inslag i vardagen. Gå på yoga eller spring en runda. Andas djupt när du märker att du börjar bli stressad.
  • Vana 15: Ha nära till nyttiga snacks
    Ha färsk frukt på köksbordet, nyttiga snacks på kontoret och grönsaker i kylskåpet. Välj dina egna personliga favoriter!
  • Vana 16: Kom ihåg att skratta
    Flera undersökningar visar att det finns ett samband mellan glada människor och en hälsosam livsstil.

 

Källa



Kommentera jättegärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0